Vrouwencirkel of healingcircle?

Ineens drong het tot me door. 

Het gaat over zoveel meer dan delen met elkaar of het openen van de windrichtingen. Het gaat niet om de meditatie of visualisatie. Het thema? Niet belangrijk. Gewoon niet.

Het gaat om de Magie. De diepte. Het gaat om dat wat er gebeurd als er een veilige en gedragen, zachte bedding is. Vrouwen die zichzelf inbrengen. Die Zijn met wat is. Een kunstvorm op zich. Maar echt. Durven aankijken wat er in jou leeft. Daar in kunnen stappen. Bijna altijd anders dan je had ‘bedacht’ of waarom je kwam. 

Er worden zoveel lagen aangeraakt. Gezien. Herkenning en erkenning. Inzichten. Shifts, overgave. Diepe verbinding met de bron. En de kracht, de vrijheid en ruimte die er dan ontstaat. Pure magic.

M’n Vrouwencirkel is eigenlijk veel meer een Healing circle. 

Toen ik jaren geleden startte met vrouwencirkels had ik dit niet kunnen dragen. Niet kunnen bevroeden. Ook in mij zijn er weer zoveel lagen geopend. Ik werk dieper. Duidelijker. Nog meer verbonden. Nog meer aanwezig. Ik leid en ik laat me leiden. Vanuit vertrouwen en een diep weten. Vanuit belichaamde wijsheid. 

Kijk bij de events voor data.

Met liefs, Gaby

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.