I really just want to be the warm yellow light that pours all over everyone (I love)’

De weg van je Hart, is de weg naar prachtig Leven.

Een leven waarin je diep geluk kunt ervaren. Ontspanning, tijd en ruimte. Waarin je de dingen in het leven viert en eert met aandacht en bewust zijn.

Een leven waarin alle donkerte ook een plek kent. De pijn, de moeilijke dingen, de struggles er mogen zijn. Het mag gevoeld, doorleeft, geheeld. Waardoor er ruimte ontstaat en mildheid, ontspanning.

En bovenal: Verbinding. Met jezelf, met de diepte in jezelf, met je eigen wijsheid en hart en vertrouwen. En van daaruit met de ander. Met de wereld.

Een ieder die bereidt is deze reis naar binnen te maken, sta ik liefdevol bij. Zodat je kunt gaan leven vanuit je innerlijk weten en vanuit bewustzijn.

Een wezenlijke verandering in de manier waarop je je leven (be-) leeft. De weg van je Hart, terug naar je eigen wijsheid en innerlijke zachte kracht.

Gaby studeerde af als maatschappelijk werker en werkte als procesbegeleider en gedragstrainer binnen de brandweer en justitie. Wetend dat haar hart elders lag gooide ze, na de geboorte van haar kindjes, het roer om en startte ze PUUR zwanger. 

Daarbinnen begeleidde ze honderden koppels in zwangerschap en naar de geboorte, gericht op vertrouwen, regie en innerlijk weten. Haar eigen ontwikkeling volgend verdiepte het aanbod meer en meer. Zo raakte ze thuis in het Priesteressenschap, Reiki, bezield authentiek leiderschap en the Divine Feminine. 

Vanuit praktijk PUUR is haar aandacht gewijd aan vrouwen die het pad van het Hart willen lopen. Of dat ligt in zwangerschap, moederschap, relaties, in alles gaat het haar om het innerlijk werk. De vrouwen die bezield willen Leven helemaal vanuit hun eigen leiderschap, wijsheid en zachte kracht. 

Ze werkt intuïtief, vanuit het Veld en met dat wat zich wil aandienen in het moment.

Leven vanuit je eigen kracht is ongelooflijk bevrijdend en krachtgevend. Dat gun ik iedere vrouw. En gun ik ook de Aarde. Bewuste vrouwen die hun eigen leider zijn. Om zo niet alleen van je eigen leven meer te kunnen genieten, maar waarmee ook de aarde een nog fijnere plek wordt.

 

Feel, allow, flow

“Ik voel een rust/kalmte sindsdien die ik
al even niet gevoeld had. Het delen, oordeelroos luisteren en
de erkenning deden goed, belangrijk inzicht en het beeld dat tijdens de reiki omhoog kwam vond ik indrukwekkend en doet me nog steeds veel.”

Testimonals