Sacred Body Wisdom brengt je diepe verbinding met je lijf en dat wat er in opgeslagen ligt. Gronding, verzachting, vrijkomen en ontspanning tot diep in je cellen.

Een driedaagse workshop lichaamswerk waarin we gebruik maken van de diverse constellations zoals ontwikkeld door Aletheia Sophia.

Tell me all about it

Nu inschrijven

Ik begeleid je graag in jouw proces. Naar binnen keren, voelen, waarnemen; er zit ongelooflijk veel kracht in ‘zijn met wat is’.

Door ruimte te geven aan dat wat zich in jou afspeelt, creëer je ontspanning en vertrouwen. Verbinding met jezelf, jouw kracht en dansen met de golven van het leven. 

Gaby heeft geruime ervaring in liefdevolle begeleiding van (transformationele) individuele processen. Haar kennis dankt ze aan vele jaren van ontwikkeling en opleiding. 

Klik hier voor alle informatie

Neem contact op voor een afspraak

In ‘Women of the Rose’ maken we samen de reis naar binnen.

We are all connected and the heart is the portal

Naar jouw gevoel, jouw kracht en kern.

Neem eigenaarschap en bezield, innerlijk, vrouwelijk leiderschap. Draag jezelf in liefde en pijn, embody the Priestess energy. Met the voice of inner wisdom in the lead.

Wat het leven ook brengt, je draagt jezelf. Je kunt ontvangen, voelen, alle golven van het leven navigeren. En dat doe je niet alleen. Dat doen we samen.

Women of the Rose is een groepstraining voor vrouwen.

Met open hart, Gaby

Klik hier voor alle informatie

Neem contact op om in te schrijven

 

Ben je op zoek naar een complete en praktische zwangerschapscursus? Dan ben je bij Puur zwanger aan het juiste adres. We werken met de combinatie van ontspannings- en ademhalingstechnieken om jou en je (geboorte)partner voor te bereiden op een prachtige geboorte!

Ben je op zoek naar begeleiding in jouw proces?
Iemand die je liefdevol en kundig bijstaat in alles wat je tegenkomt in je zwangerschap? Heb je behoefte aan meer vertrouwen, meer ontspanning? Alle zorgen, angsten en gedachten de ruimte geven en zo de weg vrijmaken voor de geboorte en het moederschap? Voel je welkom.

Voel je vrij contact op te nemen om samen te kijken wat past.

Bekijk hier het aanbod