We kunnen vaak wel weten in ons hoofd. Voelen in ons hart, maar kunnen we dat alles ook belichamen in ons lijf en dat ook leven. Die belichaming zetten we aan in Feminine Flow.

We doen ontspannen lichaamswerk. Soms werken we met stilte, soms met een klein ritueel. Precies wat past in het moment.

Je hoeft er niets voor te kunnen of te weten. Je hebt op te komen dagen voor jezelf, omdat je jezelf de vreugde en ontspanning gunt.

Nu inschrijven

In ‘Women of the Rose’ maken we samen de reis naar binnen.

Naar jouw gevoel, jouw kracht en kern.

Neem eigenaarschap in bezield, innerlijk, vrouwelijk leiderschap. Draag jezelf in liefde en pijn. Met jouw wijsheid als richtingaanwijzer.

Women of the Rose is een jaartraining in innerlijke vrouwelijk leiderschap.

Klik hier voor alle informatie

Neem contact op om in te schrijven

Wil je je je zwangerschap bewust beleven? Stilstaan bij je behoeften en gevoelens in zwangerschap en ten aanzien van de geboorte? Begeleiding in je proces. Ik sta je liefdevol en kundig bij in alles wat je tegenkomt. Meer vertrouwen, meer ontspanning. Zorgen, angsten en gedachten de ruimte geven en zo de weg vrijmaken voor de geboorte en het moederschap. Voel je welkom.

Liever een zwangerschapscursus in een groep?
Dan ben je bij Puur zwanger aan het juiste adres. We werken met de combinatie van ontspannings- en ademhalingstechnieken om jou en je (geboorte)partner voor te bereiden op een prachtige geboorte!

Voel je vrij contact op te nemen om samen te kijken wat past.

Bekijk hier het aanbod

Ik begeleid je graag in jouw proces. Naar binnen keren, voelen, waarnemen; er zit ongelooflijk veel kracht in ‘zijn met wat is’.

Door ruimte te geven aan dat wat zich in jou afspeelt, creëer je ontspanning en vertrouwen. Verbinding met jezelf, jouw kracht en dansen met de golven van het leven. 

Gaby heeft geruime ervaring in liefdevolle begeleiding van (transformationele) individuele processen. Haar kennis dankt ze aan vele jaren van ontwikkeling en opleiding. 

Klik hier voor alle informatie

Neem contact op voor een afspraak

Sacred Body Wisdom brengt je diepe verbinding met je lijf en dat wat er in opgeslagen ligt. Gronding, verzachting, vrijkomen en ontspanning tot diep in je cellen.

Een tweedaagse waarin we opstellingenwerk doen met het lichaam.

Vindt hier alle informatie

Nu inschrijven