Een helende plek met zachte bedding waarbinnen je ten volle kunt Zijn

In de Circle of the Rose ervaar je verbinding met jezelf, de ander en de Bron. Met de Roos als symbool voor oeroude kennis, diepe wijsheid en vrouwzijn openen we ons hart. 

Wil jij jezelf ten diepste voelen? Je verlangens, gevoelens en wijsheid ruimte geven en thuiskomen in jezelf? Zodat je rust en ruimte ervaart en vanuit je kern leeft?

Voel je welkom in the Circle of the Rose, onder de bezielde en ervaren begeleiding van Gaby.

“Wat was het mooi! Het was zo bijzonder te mogen ervaren alles te kunnen delen zonder oordeel en zonder er meteen iets mee te moeten. Een heel helende ervaring”

Nu inschrijven

In ‘Women of the Rose’ maken we samen de reis naar binnen.

We are all connected and the heart is the portal

Naar jouw gevoel, jouw kracht en kern.

Neem eigenaarschap en bezield, innerlijk, vrouwelijk leiderschap. Draag jezelf in liefde en pijn, embody the Priestess energy. Met the voice of inner wisdom in the lead.

We are all connected and the heart is the portal

Wat het leven ook brengt, je draagt jezelf. Je kunt ontvangen, voelen, alle golven van het leven navigeren. En dat doe je niet alleen. Dat doen we samen.

Met open hart, Gaby

 

Mail voor meer informatie

Een reis naar liefdevolle verbinding met jezelf en je partner

Iemand vertelde me ooit: “Een leven met kinderen is als een bootje bouwen in een storm”. Dat doe je samen, vol improvisatie terwijl de wind waait en je elkaar niet altijd verstaat. Geen gemakkelijk proces, wel een wonderlijke reis en het avontuur van je leven (een prachtig avontuur).

Neem met dit verbindende trainingsprogramma een diepe duik in jezelf en daarmee in je relatie en ouderschap. En ga geïnspireerd, verbonden en met open hart naar huis.

Living a connected life

Lieve groet, Gaby

Mail voor meer informatie

Ik begeleid je graag in jouw proces. Naar binnen keren, voelen, waarnemen; er zit ongelooflijk veel kracht in ‘zijn met wat is’.

Door ruimte te geven aan dat wat zich in jou afspeelt, creëer je ontspanning en vertrouwen. Verbinding met jezelf, jouw kracht en dansen met de golven van het leven. 

Gaby heeft geruime ervaring in liefdevolle begeleiding van (transformationele) individuele processen. Haar kennis dankt ze aan vele jaren van ontwikkeling en opleiding. 

Mail voor meer informatie

Ben je op zoek naar een complete en praktische zwangerschapscursus? Dan ben je bij Puur zwanger aan het juiste adres. We werken met tools uit hypnobirthing zoals de combinatie van ontspannings- en ademhalingstechnieken om jou en je (geboorte)partner voor te bereiden op een prachtige geboorte! 

Puur zwanger is onderdeel van Praktijk PUUR en jaren terug opgezet door Gaby.

of 

Wil je je niet perse inhoudelijk voorbereiden? Maar wil je graag een moment om in te tunen op wat komen gaat? Op alle blije gevoelens en de zorgen die er misschien wel zijn? Ik verbind je met jou. Je kindje en elkaar.

Zodat je kunt voelen wat er te voelen is en je de weg vrijmaakt naar de geboorte en het moederschap.

Bekijk hier het aanbod