Voor jou.

Ik ben er voor jou. Niet om iets op te lossen, te fiksen, te laten verdwijnen. Maar om te zijn bij dat wat zich aandient. Ik begeleid je op liefdevolle manier en vanuit het veld, door te volgen wat me ingegeven wordt.
Dat kan op allerlei manieren. Vaak door te delen, met aandacht en open hart. Maar ook door te bewegen, in te voelen, met energiewerk of ademwerk. Door het delen van kennis. Altijd door naar binnen te keren.
Op alle momenten dat je ondersteuning kunt gebruiken. Op de momenten dat je voelt- ik wil hier naar kijken. Ik zit hier in vast en ik wil stroming. Ik wil dit anders. Ik heb iets te verwerken, maar hoe.
Tijdens je zwangerschap. Als moeder. Als vrouw.

Er zijn je al veel vrouwen voorgegaan. Die allemaal de Moed hadden echt te voelen. Ook als dat eng is, of als je je afvraagt wat je daar aantreft. Of welke gevolgen dat heeft. Vrouwen die voelen- het mag anders voor mij. Ik wil meer leven vanuit mezelf. Vanuit m’n hart en intuïtie. Niet voldoen aan verwachtingen, maar me vrij voelen, leven zoals dat voor mij goed voelt. Vrouwen die vanuit verbinding willen leven, met de natuur, met jezelf, met het grote geheel

vrouwen die zwanger zijn en die reis bewust en verbonden willen maken
Vrouwen die ruimte en kracht willen ervaren in hun rol als moeder
Vrouwen die een eerdere traumatische geboorte ervaarden
vrouwen die zwanger willen raken
vrouwen die eerder een verliesgeboorte meemaakten
vrouwen die een transitie doormaken en daar bewust bij stil willen staan.
Van vrouw naar (ook) moeder.
Bij afsluiten- naar ander werk, naar een nieuwe levensfase.
Bij indrukwekkende levensgebeurtenissen- bij verlies, bij grote veranderingen.


Vrouwen die voelen: ‘Ja, het is tijd. Dat ik de wijsheid in mezelf aanspreek. Naar eventuele angsten, zorgen, teveel gedachten, spanning ga luisteren om me weer lekker in m’n vel te voelen en te genieten van m’n mooie leven’.
Voel je welkom bij PUUR, voel je welkom bij mij.