Priesteres

En toen deed ik de Priesteres opleiding (back in 2018) De wat?! Yep. Een opleiding tot Priesteres. Bij Debora Zachariasse, In de Tempel.

In de Rode tent leerde ik samenzijn met vrouwen, leerde ik mezelf opnieuw kennen, kon ik ontspannen, leerde ik over de natuur en de windrichtingen. Daarna volgde ik Volle maan magie waar ik leerde werken met intenties, met de maanfases, met de planeten. Ik deed een Jade ei workshop. En daar leerde ik meer in m’n lijf komen, leerde ik over consent en energie.

Die Priesteresopleiding- dat leek me wel wat. Maar paste ik er wel in? Dat klinkt superraar en ik ben toch ook zo nuchter aangelegd. En bovendien- ik had geen herinneringen aan een vorig leven, zoals ik sommigen hoor hebben. Maar ergens voelde ik wel de hunkering terug naar, ja naar wat, naar m’n innerlijke kracht. 

Ik volgde m’n intuïtie en sprong ik met twee voeten! Ooo wat vond ik het eng. En wat was het waanzinnig!! Ik ontmoette zoveel eindeloos fijne sisters met wie ik nog diep contact heb en ervaar. 

Ik leerde over mezelf op zo’n diepe laag

Over rituelen, symbolen en de kracht ervan

Ik leerde zelf ook bij te dragen aan het ritueel en er onderdeel van te zijn

Over archetypen, over oude wijsheid

Ik leerde discipline

Ik leerde mediteren

Ik leerde over manifesteren

Ik leerde de bomen kennen en over de sterren en de aarde

Ik leerde altaren te maken

Ik leerde te werken met de energie van planeten

Ik leerde te communiceren met m’n onderbewuste

Ik leerde een boel vorige levens kennen en begreep mezelf beter in het nu

Ik leerde m’n verlangens kennen

Ik leerde m’n sensitiviteit en intuïtie en heldervoelendheid kennen

Ik leerde de waarde van samen zingen, samen onze jurken aan en tempelen. Hoe zalig kan het zijn.

En nog veel meer. Het is eigenlijk niet te beschrijven wat dat doet. Het is diep innerlijk werk. En nog neem ik zoveel ervan mee iedere dag. Thuis, in werk. Binnen m’n praktijk. Want al dit neem ik mee EN geef ik door! In kennis, in expertise. En nu is er geen schroom meer. Dit is wat een priesteres is. Soeverein.