Sacred Body Wisdom zorgt ervoor dat je een diepe verbinding maakt met je lijf en dat wat er in opgeslagen ligt.

Je lijf weet, onthoudt, voelt, pakt vast en stopt weg. Sacred Body Wisdom laat je gevoelens of sensaties die, soms al jaren, vastgehouden worden in je lijf op een liefdevolle manier en in veiligheid voelen, zodat je het vrij mag komen of je het los kunt laten.

Het zorgt voor ontspanning, diepe gronding en zet je eigen helende vermogen aan.

ik heb een vraag

Feel it, to release it

Je maakt ruimte voor jezelf en daarmee ook voor alles wat aanwezig is in je lijf. Alle sensaties, vastzitten, pijn. Alles is welkom.

Je voelt geborgenheid, veiligheid, koestering en vanuit deze staat pel je laag voor laag af. Zo kom je bij de kern. Jouw kern. En gaat je hart nog meer spreken. 

Je ontspant tot diep in je cellen en daarmee kun je vastgehouden kramp en patronen loslaten

Is het alleen maar fijn, mooi en heerlijk?

Nee. Je kunt ongemak ervaren op verschillende gebieden. Durf je je open te stellen? Durf je lichamelijk contact te maken? Durf je je over te geven aan jezelf? En aan de ander? Mag iemand wel dichtbij komen?

Misschien voel je dit nu al en is het juist ook hierom dat je mee wilt doen.

Misschien zit jouw ongemak ook wel heel ergens anders in en voel je dat je hierin gestretcht wordt. Durf je de stretch aan?

Samen creëren we warme bedding waarin je eventueel ongemak kunt voelen en er mee kunt zijn.

In een fijne ruimte, met mooie muziek, heerlijke geuren, zachte kussens en met helende handen zul je je snel geborgen en vertrouwd voelen.

Je voelt wie je ook al weer bent, dat je er met alles mag zijn en dat je het waard bent.

Inschrijven

‘For it is in giving that I receive’

Ken je deze uitspraak? Vast wel. Maar voel je hem ook? Kom het ervaren.

Geven gaat ons vrouwen vaak gemakkelijk af. Maar hoe staat het met echt oordeelloos geven? Er helemaal voor de ander te kunnen zijn, zonder dat je jezelf verliest? Zonder dat je verdwijnt? Geven, terwijl je volledig aanwezig blijft bij jezelf en het moment?

Ook dat ervaar je in deze dagen.

 

En je ontvangt. Je ontvangt zoveel. Liefde, diepte, ontspanning, vrijkomen, ontlading, inzicht, herkenning, erkenning. Wat het ook voor jou zal zijn. Het zal zo waardevol zijn en passen bij jou.

We hebben het zelf tot in onze tenen ervaren.

Twee dagen met tussenliggende weken, zodat er voldoende integratietijd is voor jou en je lijf. 

We werken volgens een specifieke opbouw, waardoor we steeds een diepere laag aanraken. 

LET OP! De eerstvolgende tweedaagse wordt gegeven door de grondlegster van Sacred Body Wisdom, Anaiya Sophia. Ik vroeg haar naar Nederland te komen en dat wilde ze! Samen met Janneke en Janneke organiseren we een tweedaagse op 7 en 8 oktober te Nijmegen.

Tickets koop je op haar site: anaiyasophia.com

Passen deze data niet en wil je wel meedoen? Op 23 november is er een Sacred Body Wisdom Cirkel.

 

Dat voor 2024 volgen!

Wie geeft de training?

Ik natuurlijk! Maar als je me nog niet (zo goed) kent:

Gaby van Mierle (Women of the Rose) leeft en spreekt vanuit haar hart. Ze stond al vele vrouwen en partners bij in hun proces van transitie en transformatie. Vanuit haar praktijk begeleidt ze 1:1 en groepen in verschillende thema’s, zoals vrouwelijk leiderschap en verbinding je in relatie.

Als energetisch therapeute, lichaamswerker, procesbegeleider en ervaren trainer weet ze aan te voelen en je naar diepe lagen in jezelf te brengen.

‘zuiverheid is haar grootste talent’.

“Ik hou van aardse spiritualiteit. Hier op deze aarde, dit leven, in het nu leven. En het helemaal beleven. Om intussen de magie te ervaren. De energie die voelbaar is. Als je je daarvoor opent wordt het leven zoveel rijker dan je voor mogelijk had” 

Janneke Kemner werkt is gepassioneerd spreker, trainer, systemisch therapeut en kundalini activation practitioner. Mensen beschrijven haar als deskundig, heldervoelend, betrokken en open. Ze draagt bij aan diepe transformaties.

Janneke Wijdeveld schrijft, coacht en inspireert vanuit ‘Wortels en Wolken’. En begeleid in leven en dood. Met lichtheid en speelsheid raakt ze de diepte. Ze schreef vorig jaar haar semi autobiografische boek, Traneninkt en Vlinderschrift.

I want in!

 En dan…mag je voelen. Besluiten. De roep z’n werk laten doen. Je hart de weg laten leiden.

En wie weet doe je mee met Sacred Body Wisdom.

Vanuit ons is er slechts 1 voorwaarde en dat is de ‘ja’. En soms is die vol twijfel. Dat mag. De beste stappen zijn soms juist die je vol spanning zet. Of schoorvoetend. Zo’n ‘ja’ die je voelt in je buik waar tegelijkertijd de ‘ooo nee, wat ga ik nu doen?!’ in zit. De ‘ja, ik wil, maar, maar, maar..’

Als jij een initiële roep voelt. En ook alle ‘maren’ waarneemt. Geef het aan. We gaan in verbinding en ik voel mee en kijk mee. Daar ben ik goed in.

Maar ik weet ook zeker dat er een boel vrouwen staan te trappelen om te springen. Voluit.

Both are so so welcome!

Als ik ergens voor sta, dan is het wel dat het, dat JIJ er HELEMAAL mag ZIJN.

Liefs, Gaby

Wat kost deelname aan Sacred Body Wisdom?

 

Wat krijg je?

alle heerlijke dagen
lekkers en thee
Een zalige verzorgde lunch
Je ontvangt de Sacred body constellations en geeft ze
alles op een fijne locatie 
en de bezielende, ervaren en professionele begeleiding van drie (!) facilitators

Wil je meer informatie, een vraaggesprek of je aanmelden?

Klik op aanmelden en stel je vraag.

Aanmelden

Het is belangrijk dat je je lekker op je gemak voelt. Binnen Sacred body gaat het niet over dat je er leuk uitziet, over wat je doet. Dat is allemaal niet belangrijk. Dus zorg vooral dat je comfortabele kleding aandoet waarin je gemakkelijk op temperatuur blijft (laagjes zijn aan te bevelen) en waarin je gemakkelijk kunt bewegen. Kom vooral als jezelf.

Neem je journal/pen mee voor als je achteraf wilt schrijven.

Je hoeft niets te kunnen of al veel ervaring te hebben.

Je hebt wel de roep te voelen. Alle ‘ja, maar..’ zijn ook welkom, als je die initiële innerlijke roep maar voelt! 

Het vraagt soms moed. We doen dat samen en ik begeleid je waar nodig. 

We werken met toegewijde vrouwen. Vol commitment.  En daarvoor heb je ook te investeren. Soms voelt dat als een aderlating, maar voel je de roep toch. Ik verzeker je dat het je precies zal brengen wat klopt voor jou.

Mocht je in delen willen betalen, zoek me even op, dan kijken we wat past.

Dit programma heeft, naast die van de groep, ook de energie van zowel mij als Janneke en Janneke. 

Er zijn vele vormen van lichaamswerk, deze is zacht, indrukwekkend en vrijmakend. 

Ik neem mijn 15+ jaar ervaring mee. Die breng ik in. Met al mijn aandacht en vanuit mijn hart. We werken met energie en waarachtige inbreng, we creëren een zachte bedding waarbinnen ook ik mezelf helemaal inbreng om je bij te staan in je proces.

In principe niet. Tegelijk heb je niet voor niets de roep gevoeld. Dus voel vast in- wat is je intentie? Wat is je verlangen? Is er iets wat je in zou willen brengen? De kunst is om dit niet te gaan bedenken en met een goed uitgedachte analyse of verhaal te komen, maar de vraag meer rond te laten zingen in je lijf. Neem dat mee. Mijn ervaring is dat die afstemming zinvol is en dat ook vaak blijkt dat als je in het moment afstemt op wat er wil, er ook vaak iets anders boven komt,

Dus kom met open hart.

 

De dagen zelf. En vaak vraagt het ook in de dagen erna wat ruimte, zachtheid en integreren.

Dat kan zeker! Mits het voor je past. Kijk maar eens bij the Women of the Rose.

We starten weer in mei 2023