Welkom. Fijn dat je hier kijkt en individuele begeleiding overweegt.

Ik ben Gaby, coach, energetisch therapeute, vrouw, moeder en procesbegeleider. 
En ik ben er voor je tijdens alle grooste, intense of moeilijke momenten in het leven. 

Zoals de reis in zwangerschap naar geboorte, na verlies rondom geboorte, in worsteling met jezelf, in je vrouwzijn, moederschap of in lastigheden in je relatie.

Ik help met het ervaren van meer verbinding in en met jezelf in welk proces je je ook bevindt. Zo kun je meer ruimte, ontspanning en plezier ervaren.

 

I will show me, to be free

Mijn missie is simpel en puur en daarmee een essentiële sleutel. 
Hoe je leven er ook uitziet, welke kaarten je ook zijn toebedeeld en in welke fase of transitie je je ook bevindt. Het is een sleutel tot goud.

Het gaat over verbonden zijn, in verbinding zijn met jezelf en je lichaam, je gevoelens, gedachten. Met je hart, buik en bekken. 

Daarmee geef je ruimte aan dat wat er in je leeft. Bewust. Je brengt het in je bewust(e) zijn. Zodat het gevoeld wordt, er beweging aan gegeven wordt. Dan kun je stromen en volgt er ontspanning. 

Vanuit die verbonden plek weet je. Weet je wat voor jou klopt. Wat voor jou van belang is. Wat je verlangens zijn, je wensen, je grenzen. Hoe jij jouw tijd hier in dit aardse leven wilt doorbrengen. Welke keuzes je wilt maken. 

Je draagt jezelf. 
Het is als de wortels van je eigen boom voelen. In en met jezelf zijn, vanuit daar met de ander (met je partner, je kind etc). Om vanuit daar te groeien, bloeien, stralen. Met al jou eigen kleur, geur en blad. 

Mijn missie is dat dit opent in jou.

Neem contact op voor een afspraak

Ik laat zien wie ik ben, zodat ik ten volle kan Zijn

Dat dit opent in jou en je altijd de weg terug vindt naar binnen. 
Daar zit jouw goud. Jouw weten.

Zodat je je allerleukste leven kunt leven. Zodat je kunt genieten, spelen, Léven! En alles in je leven in kunt nemen.

Dat is waar ik voor sta. Dat is waar ik voor ga. Hoe ik leef en beleef.

 

 

Want, als we belichaamde, verbonden mensen zijn, is er oprechte verbinding. Met jezelf en van daaruit met de ander. En dat geeft alles een gouden randje. Je eigen innerlijke wereld. Je ouderschap, je relatie.

En is dat niet waar het om gaat in het leven? Groots genieten van alle moois en alle golven navigeren die het leven brengt.

Met verbonden mensen, volgt een verbonden wereld. 

En dus ben je welkom. Met alles wat er is, met alles wat er in je leeft.

Praktische informatie

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte te Bunnik. Een enkele keer kom ik aan huis.
Veelal wisselen we uit via mail, app, telefoon of zoom en dan plannen we een afspraak in. 

Kosten

€ 99 euro per uur incl BTW. Sessies duren gemiddeld zo’n 2 uur. 

Neem contact op voor een afspraak

Het is belangrijk dat je je lekker op je gemak voelt. In de cirkel gaat het niet over dat je er leuk uitziet, over wat je doet. Dat is allemaal niet belangrijk. Dus zorg vooral dat je comfortabele kleding aandoet waarin je gemakkelijk op temperatuur blijft (laagjes zijn aan te bevelen) en waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Neem je journal/pen mee voor als je achteraf wilt schrijven.

Voel je de roep iets mee te nemen op het altaar, doe dat (een edelsteen, kaarsje, een andersoortig symbool). Er komt een moment aan het begin van de cirkel waarop je deze in aandacht op het altaar kunt plaatsen.

Je hoeft niets te kunnen in de cirkel of al veel ervaring te hebben.

Wat wel van je gevraagd wordt is jezelf inbrengen. In alle eerlijkheid en kwetsbaarheid. Dat vraagt soms moed. We doen dat samen en ik begeleid je waar nodig. 

Geld is energie. En de energie die in de cirkel gaat, naast de gemaakte kosten, klopt. 

Je mag in delen betalen, stuur me daar even een mailtje over.  

Een enkele keer geef ik in overleg korting, aan de vrouw met de kleine portemonnee, waarvoor je dan in voorafgaand aan de cirkel en erna even helpt met op en afbouwen.

De cirkels die ik draai hebben, naast die van de groep, mijn energie. 

Er zijn vele vormen van cirkels, rode tenten, vrouwencirkels, maancirkels, klankcirkels ga zo maar door. We werken met energie en waarachtige inbreng, we creëren een zachte bedding waarbinnen ook ik mezelf helemaal inbreng om je bij te staan in je proces.

In principe niet. Tegelijk heb je niet voor niets de roep gevoeld om te komen naar de Circle of the Rose. Dus voel vast in- wat is je intentie? Wat is je verlangen? Is er iets wat je in zou willen brengen? De kunst is om dit niet te gaan bedenken en met een goed uitgedachte analyse of verhaal te komen, maar de vraag meer rond te laten zingen in je lijf. Neem dat mee. Mijn ervaring is dat die afstemming zinvol is en dat ook vaak blijkt dat als je in het moment afstemt op wat er wil, er ook vaak iets anders boven komt,

Dus kom met open hart.

Vaak besteden we bij de start van de cirkel wel even aandacht aan wat je hier bracht.

Dat kan zeker! Mits het voor je past. Kijk maar eens hier.

Dat kan zeker! Mits het voor je past. Kijk maar eens hier.