Een helende plek met zachte bedding waarbinnen je ten volle kunt Zijn

In de circle of te Rose ervaar je verbinding met jezelf, de ander en de Bron. Met de Roos als symbool voor oeroude kennis, diepe wijsheid en vrouwzijn openen we ons hart. En maken we ruimte voor dat wat gehoord en geleefd wil worden.

Wil jij jezelf ten diepste te voelen?
Voel je dat het tijd is om jouw puurste zelf verder te ontdekken?
Wil je jouw verlangens, gevoelens, liefde, pijn en wijsheid ruimte geven?

En samen een helende reis maken om nog meer thuis te komen in jezelf?
De diepte ingaan en zijn met wat is?

Zodat je ruimte, vrijheid, ontspanning en vertrouwen ervaart. En je fijnste leven kunt leven vanuit jouw stevige kern.

We keren naar binnen, vanuit ons weten, kalm en in een zachte bedding.
Samen lachen, huilen, zijn, met alles wat er is.

In kwetsbaarheid, in onze Grootheid.

I will show me, to be free

De Circle of the Rose brengt je

het ervaren van grootse vervulling;
diepe ontspanning en rust in jezelf;
dichtbij je eigen diepe wijsheid, vrouw zijn en kracht;

En bovenal de vrijheid, ontspanning en het vertrouwen om te genieten van je leven. Zodat je dichtbij jouw stevige kern de stappen kunt zetten zoals ze voor jou kloppen. 

Vanuit de verbinding met jezelf en wat zich binnenin jou afspeelt.
Met liefdevolle verbinding met de ander, waarin je elkaar ziet en eert.

De diepte in. Puur vrouw zijn.

Ben jij bereid jezelf in te brengen?

Nu inschrijven

Ik laat zien wie ik ben, zodat ik ten volle kan Zijn

Begeleiding

Als facilitator, spaceholder, coach, sister, vrouw en moeder; ik breng dat in wat op dat moment wil. Ik begeleid je vanuit afstemming.

We maken vaak gebruik van oude rituelen. Er is altijd een altaar, een levenswiel.

De locatie is licht, ruim en geeft ons de gelegenheid in het moment te zijn met elkaar. Ook voor de aardse vrouw wordt gezorgd met lekkers en thee.

In de periode na de cirkel ben ik voor je beschikbaar. Je hebt toegang tot m’n app om te delen wat er in je gebeurt. Waar het klopt deel ik muziek, beelden, quotes, oefeningen, meditaties die passen, zodat je begeleid bent in je proces.

Ik ben Gaby. Al mijn liefde, aandacht en energie stroomt graag voluit naar jou. Dat is mijn taak. Aanwezig zijn. Zien, horen, voelen. Ik doe niets liever dan je bijstaan in jouw proces. Op jouw tempo. Ik zal je steeds opnieuw liefdevol en helder naar binnen begeleiden. Daar waar jouw wijsheid zit. Om te zien hoe jij je leven vrij en voluit gaat leven.

Ik begeleid de cirkels op basis van;
jarenlange ervaring in het hoeden van cirkels en begeleiden van processen;
ervaring in het begeleiden van honderden vrouwen en koppels zowel in groepsprogramma als individueel;
geruime ervaring als zelfstandig ondernemer, waarin mijn eigen proces mijn bedrijf en leven weerspiegelt;
kennis dankzij ontwikkeling, opleiding en training. Bijvoorbeeld als Priesteres, Facilitator trainer.

Ik breng al mijn ervaring in. Mijn liefde. Dieper naar binnen. Naar je kern. Naar wat er voor jou werkelijk toe doet.

Living a connected life

 

Praktische informatie
Na inschrijving ontvang je alle praktische informatie in je inbox. Is er vooraf iets wat je graag met me wilt delen, dat mag altijd. Voel je vrij een app of e-mail te sturen.

19.00 uur inloop
19.30 uur start
Uiterlijk tot 21.30 uur

13 september ’22 | data na de zomer volgen

Op een heerlijke locatie in Bunnik.

Er is beperkt plek. Ik werk bewust met kleine groepen, zodat ik voldoende aandacht kan geven aan iedereen.

Kosten
€ 65 per cirkel.
Neem je iemand mee? Dan betaal je samen € 120 en ontvang je € 10 korting.

Nu inschrijven
Wat doe ik aan/wat neem ik mee?

Het is belangrijk dat je je lekker op je gemak voelt. In de cirkel gaat het niet over dat je er leuk uitziet, over wat je doet. Dat is allemaal niet belangrijk. Dus zorg vooral dat je comfortabele kleding aandoet waarin je gemakkelijk op temperatuur blijft (laagjes zijn aan te bevelen) en waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Neem je journal/pen mee voor als je achteraf wilt schrijven.

Voel je de roep iets mee te nemen op het altaar, doe dat (een edelsteen, kaarsje, een andersoortig symbool). Er komt een moment aan het begin van de cirkel waarop je deze in aandacht op het altaar kunt plaatsen.

Ik wil wel maar heb het nog nooit gedaan?

Je hoeft niets te kunnen in de cirkel of al veel ervaring te hebben.

Wat wel van je gevraagd wordt is jezelf inbrengen. In alle eerlijkheid en kwetsbaarheid. Dat vraagt soms moed. We doen dat samen en ik begeleid je waar nodig. 

Ik vind de investering groot

Geld is energie. En de energie die in de cirkel gaat, naast de gemaakte kosten, klopt. 

Je mag in delen betalen, stuur me daar even een mailtje over.  

Een enkele keer geef ik in overleg korting, aan de vrouw met de kleine portemonnee, waarvoor je dan in voorafgaand aan de cirkel en erna even helpt met op en afbouwen.

Ik heb al veel cirkels gedaan, hoe is dit anders

De cirkels die ik draai hebben, naast die van de groep, mijn energie. 

Er zijn vele vormen van cirkels, rode tenten, vrouwencirkels, maancirkels, klankcirkels ga zo maar door. We werken met energie en waarachtige inbreng, we creëren een zachte bedding waarbinnen ook ik mezelf helemaal inbreng om je bij te staan in je proces.

Moet ik iets voorbereiden?

In principe niet. Tegelijk heb je niet voor niets de roep gevoeld om te komen naar de Circle of the Rose. Dus voel vast in- wat is je intentie? Wat is je verlangen? Is er iets wat je in zou willen brengen? De kunst is om dit niet te gaan bedenken en met een goed uitgedachte analyse of verhaal te komen, maar de vraag meer rond te laten zingen in je lijf. Neem dat mee. Mijn ervaring is dat die afstemming zinvol is en dat ook vaak blijkt dat als je in het moment afstemt op wat er wil, er ook vaak iets anders boven komt,

Dus kom met open hart.

Vaak besteden we bij de start van de cirkel wel even aandacht aan wat je hier bracht.

Kan ik bij jou terecht voor individueel traject

Dat kan zeker! Mits het voor je past. Kijk maar eens hier.

Kan ik bij jou terecht voor een uitgebreider groepsprogramma

Dat kan zeker! Mits het voor je past. Kijk maar eens hier.